T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / EREĞLİ - Ereğli Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Ereğli Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

BATI ELAGÖZ MAH.YEŞİL CAMİ SOKAK. 42310 EREĞLİ/KONYA
Vizyon
Her bireyin tek ve özel olduğu bilinciyle; çağın gereklerine uygun güvenli, sıcak ve etkileşimli bir ortamda çocuklarımızın toplum içindeki rollerini gerçekleştirebilmesini, başkaları ile iyi ilişkiler kurabilmesini, iş birliği içinde çalışabilmesini, çevresiyle uyumlu olabilmesini, üretici ve mutlu bir vatandaş olarak yetişmelerini sağlamayı amaç edinmiş bir kurum olmayı sürdürebilmek.
Misyon
İnsanlar arasında doğuştan gelen bazı farklılıkların bulunduğunu göz ardı etmeden, bu farklılıkların eğitimin bir sonucu olarak sonradan meydana getirilenlerin yanında önemsiz olduğuna inanan kadromuzla; öğrencilerimizi topluma, toplumu ülkenin geleceğine hazırlamaktır.
Okulumuza ulaşım Şehir İçi Otobüs ve Minibüslerle sağlanabilmektadir.
Yerleşim Yeri
BATIALAGÖZLÜ Mahallesi, 92383. SOKAK, No: 21 /1-, EREĞLİ, KONYA, Türkiye (UAVT Kodu:2378224618)
Okulumuz Konya iline 153 KM ilçe merkezine 1250 M. uzaklıktadır.